Werken bij ProMedia

Werken bij ProMedia betekent werken bij een bedrijf dat continu in beweging is. Joan Blaas is de eigenaar en een ondernemer in hart en nieren. Dit ondernemersbloed voel je stromen door de organisatie. We werken hard, hebben een positieve houding, houden van uitdagingen, en hebben plezier in wat we doen. We geloven en zien kansen in de markt en in elkaar. Alle ProMedianen hebben een beginners mind, deze mindset van openheid en nieuwsgierigheid helpt waarde te creëren voor onze klanten.

Samenwerking is key, wat we doen, doen we samen. Dit zie je in onze divisies waar we met verschillende disciplines samenwerken maar ook in in de samenwerkingen die plaatsvinden tussen de divisies. We creëren creatieve ideeën die ons naar een hoger niveau tillen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, het beste uit jezelf halen. Wij geloven in continue groei van elke medewerker en elk team. We nemen allemaal onze verantwoordelijkheid over de kwaliteit en succes van ons werk. Allemaal willen we een waardevolle bijdrage leveren aan onze teams en de organisatie. Wij horen graag ieders ideeën en visie, hoe out-of-the-box ook! De medewerkers zijn het hart van het bedrijf. Samen bouwen we elke dag aan ProMedia.

Stages & traineeships

We hebben binnen ProMedia verschillende afdelingen waar we steeds meer stagiairs mogen verwelkomen. En dat vinden wij leuk!
Studenten brengen een frisse energie in de organisatie en daar houden wij van. Bij ons geen koffie rondbrengen en kopietjes draaien maar serieus meedraaien in een team. Een perfecte stage om de eerste stappen in je vak te zetten. Leuk feitje: veel van onze stagiairs verlengen hun stage bij ons, blijven bij ons werken of komen na hun studie bij ons terug. Iets voor jou?

Sinds twee jaar hebben we een Journalistiek Traineeship voor net afgestudeerde MA studenten. Journalistiek. In een jaar tijd leer jij het journalisten vak. Je hoeft er geen journalistiek voor gestudeerd te hebben. In juli 2023 begint er weer een nieuwe groep.

Werken bij & doorgroeien

Als je aan ons vraagt ‘waar zijn jullie het meest trots op bij ProMedia’ dan antwoorden wij volmondig ‘onze collega’s’. ProMedia is in 2010 gestart en heeft sindsdien een flinke groei doorgemaakt. Door overnames maar ook dankzij organische groei. Door de visionaire en inspirerende visie van onze oprichter Joan Blaas, maar tevens door de enorme passie en gedrevenheid van alle collega’s.

Persoonlijke ontwikkeling is één van onze belangrijkste kernwaarden. Dat geldt voor iedereen binnen ProMedia. Dat betekent dat we alles aanpakken vanuit onze beginners mind. Wij zijn nooit uitgeleerd en continu met elkaar bezig om een beter product neer te zetten. Wij zwerken hard, zijn ondernemend en innoverend, maar weten ook zeker van momenten te genieten en een goed feestje met elkaar te bouwen.

Put your career in motion.

Values ProMedia Group

Join Us!

ProMedia Group helpt professionals in de verkeer-, mobiliteit en transportsector bij het beter uitvoeren van hun vak. Daartoe verzamelen en verspreiden we kennis via het uitgeven van business-to-business (online) vakbladen, kranten en het organiseren van kennisevenementen.

Dagelijks brengt onze deskundige redactie nieuws, analyses en achtergrondartikelen. Daarnaast organiseren we hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen en bieden wij multimedia oplossingen voor onze klanten. We groeien snel en zijn continu op zoek naar nieuwe mensen.

Put your career in motion.