Werken bij ProMedia

Werken bij ProMedia betekent werken bij een bedrijf dat continu in beweging is. Joan Blaas is de eigenaar en CEO en een ondernemer in hart en nieren. Dit ondernemersbloed voel je stromen door de organisatie. We werken hard, hebben een positieve houding, houden van uitdagingen, en hebben plezier in wat we doen. We geloven en zien kansen in de markt en in elkaar. Alle ProMedianen hebben een beginners mind, deze mindset van openheid en nieuwsgierigheid helpt waarde te creëren voor onze klanten.

Samenwerking is key, wat we doen, doen we samen. Dit zie je in onze Business Units waar we met verschillende disciplines samenwerken maar ook in in de samenwerkingen die plaatsvinden over en tussen de Business Units heen. We creëren creatieve ideeën die ons naar het hoger niveau tillen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, het beste uit jezelf halen. Wij geloven in continue groei van elke medewerker en elk team. We nemen allemaal onze verantwoordelijkheid over de kwaliteit en succes van ons werk. Allemaal willen we een waardevolle bijdrage te leveren aan onze teams en de organisatie. Wij horen graag ieders ideeën en visie, hoe out of the box ook! De medewerkers zijn het hart van het bedrijf. Samen bouwen we elke dag aan ProMedia.

Traineeships

ProMedia heeft elk jaar plaats voor 2-3 redactionele trainees. Om aan het traineeship deel te nemen hoef je niet specifiek een BA of MA journalistiek op zak te hebben. Ook met een andere opleiding die raakvlakken heeft kan je solliciteren voor ons traineeship. Wanneer je ons traineeship succesvol afrondt, maak je kans op een vaste aanstelling.

Doorgroeien

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier en uitdaging hebben in hun werk. Daarom organiseren wij diverse interne en externe cursussen, waarbij onze medewerkers nieuwe vaardigheden leren. Ook zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij je een ander of nieuw vakgebied kunt leren of naar verloop van tijd door kunt groeien naar de rol van coach of manager.

Join Us!

ProMedia Group helpt professionals in de verkeer-, mobiliteit en transportsector bij het beter uitvoeren van hun vak. Daartoe verzamelen en verspreiden we kennis via het uitgeven van business-to-business vakbladen, kranten en nieuws websites en het organiseren van kennisevenementen.

Dagelijks brengt onze deskundige redactie nieuws, analyses en achtergrondartikelen. Daarnaast organiseren we hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen en bieden wij multimedia oplossingen voor onze klanten. We groeien snel en zijn continu op zoek naar nieuwe mensen.

Put your career in motion.