Doorgroeimogelijkheden, carrière ProMedia

Rail & Infra

De divisie Rail & Infra van Promedia Group heeft twee verschillende business richtingen: Rail Infra & Rail Freight. Onze online vakbladen zijn gericht op de Europese, Britse en Chinese industrie en worden gepubliceerd in het Nederlands, Belgisch, Frans, Chinees en Engels. Daarnaast faciliteren we evenementen in de hele Europese Unie om de uitwisseling van kennis en zaken te versnellen.

Alle vakbladen hebben een team van toegewijde redacteuren, die elk gespecialiseerd zijn in bepaalde onderwerpen. De redacteuren werken samen zodat de best geïnformeerde journalist een bepaald onderwerp kan aansnijden en zo onze lezers de meest relevante en actuele informatie kunnen bieden.

We werken in een zelfsturend team. Binnen ons team wordt er samengewerkt met collega’s die zich richten op productontwikkeling, marketing en accountmanagement.

“Our business team is dedicated to accelerate the knowledge and business in the rail infra & rail freight industry!”

Rob Vos
Division Director Rail & Infra

Rail Infra

SpoorPro is een online vakblad dat zich richt op de Nederlandse spoorsector. Hier schrijven wij nieuws en achtergrondverhalen over nieuwe spoorlijnen, onderhoud, rollend materieel, signaleringssystemen, spoorverbindingen en innovaties.

RailTech.com is de internationale zusteruitgave van SpoorPro en richt zich op dezelfde onderwerpen, maar met een internationale focus. Dit online vakblad geeft een overzicht van het Europese beleid op het gebied van internationale spoorverbindingen en (grensoverschrijdende) innovaties. Ook spoorweginfrastructuur, onderhoud en innovaties zijn belangrijke onderwerpen voor RailTech.

In 2021 startte het team twee online vaktijdschriften die zich toespitsen op de spoorwegindustrie in België. RailTech.be/nl richt zich op het Vlaamse deel van België en RailTech.be/fr op Wallonië.

Het railteam organiseert verschillende evenementen zoals RailTech Europe, Track Access Charges Summit, de Intelligent Rail Summit en de SpoorPro Seminars. We bouwen live communities waarin professionals ideeën kunnen uitwisselen en samen op innovaties kunnen voortbouwen om de positie van de spoorsector en de professionals die er in werken te versterken.

Rail Freight

RailFreight.com richt zich op de internationale sector van het goederenvervoer per spoor. Je kunt verhalen vinden over de Europese vrachtsector, maar ook de New Silk Road van Europa naar China en de aansluitende landen spelen een belangrijke rol. Onderwerpen die u kunt vinden op RailFreight.com zijn gerelateerd aan onder andere corridors, nieuwe routes en diensten, beleid, financiële ontwikkelingen, technologieën en logistieke hubs en havens.

Railfreight.Cn is de Chinese zusterpublicatie van RailFreight.com en richt zich op het brengen van Europees nieuws aan China in het Mandarijn. 

Het RailFreight team organiseert diverse evenementen met een sterke lokale focus en actuele thema’s. Een compleet overzicht vindt u hier.

Project Cargo Journal en Child in The City

Het team bestaat naast bovenstaande titels ook nog uit Projectcargojournal.com, gespecialiseerd in projectlading en Child in the City, een onafhankelijke stichting met als hoofddoel het versterken van de positie van kinderen in steden, het bevorderen en beschermen van hun rechten, het verbinden van mensen rond deze gedeelde doelstellingen en het bieden van een platform.

Neem contact met ons op!

Heeft u tips voor de redactie? Bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de evenementen die we organiseren? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Onze publicaties