Doorgroeimogelijkheden, carrière ProMedia

Rail & Infra

In de divisie Rail, Infra & Cargo van Promedia Group zijn de vaktitels vertegenwoordigd die zich richten op het spoorvervoer van goederen, infrastructuur en projectvervoer. Deze zijn verdeeld over drie clusters, die werken met een team van goed ingevoerde journalisten die de betreffende markten van betrouwbare vak- en marktinformatie voorzien. Daarnaast zorgen we met talloze evenementen ervoor dat de ondernemers en managers in deze markten elkaar kunnen ontmoeten en informatie en visies kunnen delen.

“Our business team is dedicated to accelerate the knowledge and business in the rail infra & rail freight industry!”

Rob Vos
Division Director Rail & Infra

Team Rail

Met het Railteam richten we ons met de online vakbladen van Rail Infra & Rail Freight op de Europese, Britse en Chinese industrie. Ze worden gepubliceerd in het Nederlands, Belgisch, Frans, Chinees en Engels. Daarnaast faciliteren we evenementen in de hele Europese Unie om de uitwisseling van kennis en zaken te versnellen.

SpoorPro is een online vakblad dat zich richt op de Nederlandse spoorsector. Hier schrijven wij nieuws en achtergrondverhalen over nieuwe spoorlijnen, onderhoud, rollend materieel, signaleringssystemen, spoorverbindingen en innovaties.

RailTech.com is de internationale zusteruitgave van SpoorPro en richt zich op dezelfde onderwerpen, maar met een internationale focus. Dit online vakblad geeft een overzicht van het Europese beleid op het gebied van internationale spoorverbindingen en (grensoverschrijdende) innovaties. Ook spoorweginfrastructuur, onderhoud en innovaties zijn belangrijke onderwerpen voor RailTech.

In 2021 startte het team twee online vaktijdschriften die zich toespitsen op de spoorwegindustrie in België. RailTech.be/nl richt zich op het Vlaamse deel van België en RailTech.be/fr op Wallonië.Het railteam organiseert verschillende evenementen zoals RailTech Europe, Track Access Charges Summit, de Intelligent Rail Summit en de SpoorPro Seminars. We bouwen live communities waarin professionals ideeën kunnen uitwisselen en samen op innovaties kunnen voortbouwen om de positie van de spoorsector en de professionals die er in werken te versterken.

RailFreight.com richt zich op de internationale sector van het goederenvervoer per spoor. Je kunt verhalen vinden over de Europese vrachtsector, maar ook de New Silk Road van Europa naar China en de aansluitende landen spelen een belangrijke rol. Onderwerpen die u kunt vinden op RailFreight.com zijn gerelateerd aan onder andere corridors, nieuwe routes en diensten, beleid, financiële ontwikkelingen, technologieën en logistieke hubs en havens.

Railfreight.Cn is de Chinese zusterpublicatie van RailFreight.com en richt zich op het brengen van Europees nieuws aan China in het Mandarijn. Het RailFreight team organiseert diverse evenementen met een sterke lokale focus en actuele thema’s. Een compleet overzicht vindt u hier.

Team Infra

Met Infrasite.nl richten we ons op een aantal belangrijke infrastructurele thema’s waarin volop ontwikkelingen plaatsvinden. Dan gaat het bijvoorbeeld om verduurzaming, veiligheid, personeel, uitstootvrij werken en de energietransitie.
De focus ligt, naast nieuwsvoorziening, op eigen verhalen. Dat zijn bijvoorbeeld beschrijvingen van projecten, verslagen van bijeenkomsten en interviews met ondernemers en deskundigen. Onderwerpen die vaak aan bod komen zijn wegen, waterbouw, energie, objecten (zoals bruggen en tunnels), aanbestedingen, beleid en meer.

Er wordt daarnaast diverse evenementen georganiseerd waarin de kennis van de lezers verder kan worden verdiept. In dat verband vinden er regelmatig webinars, congressen en vakevenementen plaats.

Ook in het cluster Infra worden diverse evenementen georganiseerd, waaronder het congres Laadinfra NL en Laadinfra BE

Team Project Cargo

In onze titel Project Cargo Journal draait het om projectvervoer. Voornamelijk via land, maar ook over zee. We richten ons op alle partijen die betrokken zijn bij het vervoeren van projectladingen en bijzonder cargo. Naast de online vaktitel doen we dit via ons videojournaal en het evenement Project Cargo Summit.

Neem contact met ons op!

Heeft u tips voor de redactie? Bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de evenementen die we organiseren? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Onze publicaties