Onze Organisatie

ProMedia is in 2010 gestart door Joan Blaas op een zolderkamer in Breda. Van 1 titel, 1 journalist, 1 IT’er en Joan zijn wij inmiddels uitgegroeid naar dé uitgeverij en het multimediabedrijf op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland. Wij hebben meer dan 20 titels, schrijven in meerdere talen en onze titels en evenementen bereiken professionals over de hele wereld. 

Over de afgelopen jaren hebben wij meerdere grote titels overgenomen en diverse vestigingen zaten verspreid in Nederland. In 2020 zijn wij geland in het prachtige pand van de Delftse Poort, gelegen naast Rotterdam Centraal. Daar hebben we ook een kantoor en twee studio’s. Daarnaast werken onze werknemers door heel Nederland heen, maar ook uit Duitsland, België, Turkije en zelfs Bosnië.

Bij ProMedia werken collega’s samen in drie divisies: Maritime & Transport, Mobility & Automotive en Rail & Infra. In ieder team werken professionals met gespecialiseerde vakkennis van de sector waarin ze actief zijn. Iedere divisie bestaat uit een divisiedirecteur, een uitgever, een groot team aan journalisten, accountmanagers, programma en marketing managers(onder meer verantwoordelijk voor evenementen en abonnementen) en een eventmanager. Naast deze teams hebben wij een Studio team die gespecialiseerd is in alles omtrent onze studios.

Alle teams hebben een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën.


Maritime & Transport

De divisie Maritime & Transport bestaat uit de vaktitels Schuttevaer, Nieuwsblad Transport en Flows. Online, met de dagelijkse nieuwsbrieven, via de krant en de magazines houden de redacties u dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven ze duiding aan het laatste nieuws in de transport en maritieme sector in Nederland én Vlaanderen.

Door het jaar heen worden tal van evenementen en congressen georganiseerd om de branche bij elkaar te brengen, belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen en de verschillende sectoren te helpen. Denk aan Multimodaal Transport Expo, Maritime Innovation Platform en de Vlaams-Nederlandse Havendag.


Mobility & Automotive

Het cluster Mobility & Automotive bestaat uit de vakbladen Automotive en Fleet & Mobility en de online titels TankPro, CarwashPro, RijschoolPro, TaxiPro, OVPro en VerkeersNet. 

Dagelijks volgen de redacteuren van deze titels het laatste nieuws op de voet, gaan ze in gesprek met de branche en zetten ze voor u de laatste trends en ontwikkelingen op een rij. Dit doen ze niet alleen online en in de bladen, maar ook live vanuit de eigen studio in Rotterdam. Door het jaar heen worden bovendien tal van evenementen en congressen georganiseerd om de branche bij elkaar te brengen, belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen en de verschillende sectoren te helpen bij hun weg naar de toekomst.


Rail & Infra

In de divisie Rail, Infra & Cargo van Promedia Group zijn de vaktitels vertegenwoordigd die zich richten op het spoorvervoer van goederen, infrastructuur en projectvervoer. Het gaat om de titels SpoorPro.nl, Railtech.com, Railtech.be, Infrasite.nl, Railfreight.com, Railfreight.cn, Projectcargojournal.com en Childinthecity.org.

Deze zijn verdeeld over drie clusters, die werken met een team van goed ingevoerde journalisten die de betreffende markten van betrouwbare vak- en marktinformatie voorzien. Daarnaast zorgen we met talloze evenementen ervoor dat de ondernemers en managers in deze markten elkaar kunnen ontmoeten en informatie en visies kunnen delen.

Join Us!

ProMedia Group helpt professionals in de verkeer-, mobiliteit en transportsector bij het beter uitvoeren van hun vak. Daartoe verzamelen en verspreiden we kennis via het uitgeven van business-to-business (online) vakbladen, kranten en het organiseren van kennisevenementen.

Dagelijks brengt onze deskundige redactie nieuws, analyses en achtergrondartikelen. Daarnaast organiseren we hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen en bieden wij multimedia oplossingen voor onze klanten. We groeien snel en zijn continu op zoek naar nieuwe mensen.

Put your career in motion.