Delftse Poort ProMedia Sales werken bij

Onze Organisatie

ProMedia is in 2010 gestart door Joan Blaas (CEO ProMedia) op een zolderkamer in Breda. Van 1 titel, 1 journalist, 1 IT’er en Joan zijn wij inmiddels uitgegroeid naar dé uitgeverij en het multimediabedrijf op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland. Wij hebben meer dan 20 titels, schrijven in meerdere talen en onze titels en evenementen bereiken professionals over de hele wereld. 

Over de afgelopen jaren hebben wij meerdere grote titels overgenomen en diverse vestigingen zaten verspreid in Nederland. In 2020 zijn wij geland in het prachtige pand van de Delftse Poort, gelegen naast Rotterdam Centraal. Daar hebben we ook een kantoor en twee studio’s. Daarnaast werken onze werknemers door heel Nederland heen, maar ook uit Duitsland, België, Turkije en zelfs Bosnië.

Bij ProMedia werken collega’s samen in Business Units: Transport, Maritiem, Rail, Personenvervoer en Automotive en Mobility Energy & CarWash. In ieder team werken professionals met gespecialiseerde vakkennis van de sector waarin ze actief zijn. Iedere Business Unit bestaat uit een Business Unit Manager, een redactie met meerdere vakjournalisten, accountmanagers en een productmanager (onder meer verantwoordelijk voor evenementen en abonnementen). Naast deze teams hebben wij een Productie team die de evenementen oppakt met de units en een Studio team die gespecialiseerd is alles omtrent onze studios.

Alle teams hebben een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën.


Automotive

Het automotive team van ProMedia bestaat uit de vakbladen Automobiel Management, TankPro, CarwashPro en RijschoolPro. Dit team organiseert events zoals de AM Driving Business Awards, de Bestelauto Expo, het Remarketing Event, de Tankstation & Carwash Vakbeurs, de Car Wash Show Europe en de Nationale Rijschooldag.


Mobiliteit

Het team van Mobiliteit is verantwoordelijk voor vijf online vakbladen die elke werkdag het laatste nieuws, interessante achtergrondverhalen en relevante interviews publiceren. Zij houden zich bezig met thema’s als mobiliteit, Mobility as a Service, laadinfrastructuur, OV, zorgvervoer en taxi’s. Daarnaast verzorgen zij een groeiend aantal beurzen, congressen, tv-uitzendingen, webinars en kennismiddagen.


Maritime

Het team van Maritiem is het team met het jongste redacteuren en bijna de oudste krant van ProMedia. Zij zijn verantwoordelijk voor Schuttevaer, wat al bestaat sinds 1888(!). Schuttevaer is een wekelijkse krant met het grootste maritieme bereik in Nederland. Naast Schuttevaer is ook Project Cargo onderdeel van de Business Unit Maritiem wat weer één van de jongste titels is van ProMedia.


Rail

De Business Unit Rail is ons meest internationale team. De unit bestaat uit twee onderdelen: Rail Infra & Rail Freight. De journalisten van onze online magazines schrijven over de Europese, Britse en Chinese industrie en worden gepubliceerd in het Nederlands, Belgisch, Frans, Chinees en Engels. Daarnaast organiseren we evenementen in de hele EU om de uitwisseling van kennis en de mogelijkheid van netwerken binnen het veld te faciliteren.


Transport & Logistiek

Team Transport en Logistiek is binnen ProMedia Group verantwoordelijk voor alle activiteiten rondom Nieuwsblad Transport. Dat is de krant voor de transport & logistieke sector in Nederland en Vlaanderen. Naast het schrijven van nieuws en achtergronden voor de wekelijkse krant (print-uitgave) en dagelijkse nieuwsvoorziening op de website www.nt.nl, organiseert NT ook diverse webinars, congressen en beurzen voor de zakelijke logistieke markt.


Energy & Carwash

De Business Unit Mobility, Energy & Carwash richt zich met name op de Nederlandse en markt. De redactie schrijft voor de vakbladen TankPro, CarwashPro en RijschoolPro. Dit team organiseert events zoals de Tankstation & Carwash Vakbeurs, het
Tankshop Forum, de Car Wash Show Europe en de Nationale Rijschooldag.


Producties

Het productieteam is het team wat voor mensen buiten ProMedia beter bekend staat als het evenement team. Dit team bestaan uit enthousiaste en gedreven productieleiders die alle Business Units helpen met het neerzetten van evementen. Of het nu een congres van 100 man is, een evenement in de jaarbeurs voor 10.000 man of een internationale beurs in het buitenland, zij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. 


Studios

Het studioteam is het jongste en misschien wel het meest dynamische team van ProMedia. Dit team is ontstaan tijdens de coronacrisis toen alle evenementen noodgedwongen van fysiek naar online moesten worden getransformeerd. Dit leidde ertoe dat in 2020 ProMedia Studio 1 en in 2021 ProMedia Studio 2 in de Delftse Poort werden geopend. Deze studio’s waren het startpunt van het online succes van ProMedia met wekelijkse nieuwsuitzendingen en online congressen.

Naast de bovenstaande Business Units hebben we collega’s in eCommerce, IT en Business Support. Onder Business Support vallen: customer support, finance en traffic. We hebben één bijzondere titel die niet binnen één van bovenstaande units valt maar wel een eigen redacteur en productmanager heeft en dat is Child in the City. Child in the City is een onafhankelijke non-profit organisatie met als doel het versterken van de positie van kinderen in steden, het bevorderen en beschermen van hun rechten, het verbinden van mensen met gedeelde doelstellingen en het bieden van een platform voor de uitwisseling van onderzoeksresultaten en goede praktijken gericht op het creëren van kindvriendelijke steden.

Join Us!

ProMedia Group helpt professionals in de verkeer-, mobiliteit en transportsector bij het beter uitvoeren van hun vak. Daartoe verzamelen en verspreiden we kennis via het uitgeven van business-to-business vakbladen, kranten en nieuws websites en het organiseren van kennisevenementen.

Dagelijks brengt onze deskundige redactie nieuws, analyses en achtergrondartikelen. Daarnaast organiseren we hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen en bieden wij multimedia oplossingen voor onze klanten. We groeien snel en zijn continu op zoek naar nieuwe mensen.

Put your career in motion.