Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag voor ProMedia Group? Of bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de evenementen die we organiseren? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam

ProMedia BE
Brouwersvliet 33
2000 Antwerpen

+31(0)10 280 1000

info@promedia.nl

Indien u een vraag heeft over uw abonnement, dan kunt u direct contact opnemen met de klantenservice (klantenservice@promedia.nl) of u kunt uw vraag stellen in de ProMedia portal.

Waar kunt u ons vinden?

Het kantoor van ProMedia Group bevindt zich in het gebouw Delftse Poort aan het Weena in het centrum van Rotterdam. Op de 18de verdieping is ons kantoor te vinden. Het gebouw staat naast het centraal station, ideaal als u met het openbaar vervoer komt. Indien u met de auto het kantoor wilt bezoeken, dan kunt u het beste parkeren bij Stadsgarage Schouwburgplein 1&2. Vanaf de Stadsgarage is het een aantal minuten wandelen naar de Delftse Poort.

ProMedia ondernemingen

Promedia Group bestaat uit verschillende ondernemingen. Hieronder vindt u de namen, KVK-nummers en BTW-nummers van de bedrijven.

ProMedia Group Services B.V.

ProMedia Publishers B.V.

ProMedia Productions B.V.

Automotive Insiders! B.V.