Maritiem Schuttevaer ProMedia

Maritiem

Team Maritiem is het team met het jongste redacteuren en bijna de oudste krant van ProMedia, Schuttevaer. Naast Schuttevaer is ook Project Cargo Journal onderdeel van de Business Unit Maritiem wat weer één van de jongste titels is van ProMedia.

“Schuttevaer is echt een begrip in Nederland. Het is fantastisch om bij zo’n krachtig medium te werken.”

René Quist, Hoofdredacteur Maritiem

Schuttevaer

Schuttevaer werd in 1888 opgericht (geen typefout!), en is nog steeds dé toonaangevende maritieme nieuwsbron in Nederland. Schuttevaer is een wekelijkse krant en nieuwswebsite met een sterke focus op maritieme technologie, binnenvaart, visserij, offshore-industrie, scheepsbouw, zeevaart en internationaal maritiem transport en geschiedenis.

Schuttevaer.nl bereikt een groot publiek binnen de maritieme sector met gemiddelde 230.000 unieke bezoekers en 1,2 miljoen pageviews per maand. Het is daarmee de grootste online publicatie van ProMedia.

Schuttevaer heeft een unieke ‘tone of voice’ met niet alleen bedrijfsverhalen, maar ook veel verhalen over het menselijk belang. Fotografie en opinie zijn een bekend onderdeel van deze titel. Wij kunnen in alle eerlijkheid zeggen dat iedereen binnen de maritieme sector Schuttevaer kent.

Project Cargo Journal

Project Cargo Journal is een van de jongste titels binnen ProMedia. PCJ, zoals we het gewoonlijk noemen, richt zich op nieuws over projectlading over de hele wereld. Niet alleen zeevervoer maar ook luchtvracht en wegtransport vallen onder PCJ. Het jaarlijkse Project Cargo Summit is een echt mondiaal evenement dat bezoekers trekt uit meer dan 100 landen wereldwijd.

Neem contact met ons op!

Heeft u tips voor de redactie? Bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de evenementen die we organiseren? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Onze publicaties