Maritiem Schuttevaer ProMedia

Het Team

Het team van Promedia is de afgelopen jaren fors gegroeid. We zijn in een paar jaar van een start-up veranderd in een scale-up en groeien ook in het nieuwe jaar door. Wij hebben collega’s in heel Nederland maar ook in Duitsland, België, Turkije en Bosnië.

Wil jij ons leren kennen? Solliciteer op één van onze mooie vacatures en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie. Of zien we jou op één van onze events of tijdens onze uitzendingen vanuit de studio’s. Op welke manier dan ook, wij ontmoeten jou graag!

Do you want to get to know us? Apply for one of our great vacancies and maybe we’ll drink a cup of coffee soon. Or will we see you at one of our events or during our broadcasts from the studios? Either way, we’d love to meet you!

Join Us!

ProMedia Group helpt professionals in de verkeer-, mobiliteit en transportsector bij het beter uitvoeren van hun vak. Daartoe verzamelen en verspreiden we kennis via het uitgeven van business-to-business (online) vakbladen, kranten en het organiseren van kennisevenementen.

Dagelijks brengt onze deskundige redactie nieuws, analyses en achtergrondartikelen. Daarnaast organiseren we hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen en bieden wij multimedia oplossingen voor onze klanten. We groeien snel en zijn continu op zoek naar nieuwe mensen.

Put your career in motion.