Traineeship Journalistiek ProMedia

Traineeship Journalistiek

ProMedia heeft elk jaar plaats voor een aantal redactionele trainees. Om aan het traineeship deel te nemen hoef je niet specifiek een BA of MA journalistiek te hebben. Ook met een andere opleiding die raakvlakken heeft kan je solliciteren voor ons traineeship. We hebben plaats voor Nederlandstalige en Engelstalige Trainees. Zo nu en dan is er ook een plek voor een Chinese trainee bij ons Chinese vakblad.

Als je van schrijven, data en interviewen houdt en je heb een beetje gevoel met websites (met name WordPress) dan nodigen wij je uit om ons je cv te sturen. Wanneer je ons traineeship succesvol afrondt, maak je kans op een vaste aanstelling.

ProMedia Development

“Toen ik met het traineeship begon wist ik helemaal niets over de autobranche en had ik minimale praktische kennis. Nu ben ik twee maanden bezig en heb ik mijn eerste artikel met een interview op locatie hebt afgerond dat volgende maand gepubliceerd zal worden in ons blad. Ik had niet gedacht dat ik zo snel al zo veel zou leren.”


Nienke Eusterbrock, Journalist Trainee

Sales

Het traineeprogramma duurt 6 maanden.
Tijdens deze 6 maanden ben je onderdeel van een sales team binnen één van onze Business Units.

Programma elementen:

  • Theoretische studie
  • Peer review
  • Hands-on practice & constructive evaluation
  • Afstudeeropdracht

Het Sales traineeship start jaarlijks en zal bekendgemaakt worden in de vacature. Zorg dat je solliciteert om deze unieke kans in je Salescarrière te grijpen. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Journalistiek


Het journalistieke traineeprogramma duurt 10 maanden. Gedurende deze 10 maanden krijg je de kans om jezelf onder te dompelen in de diverse en complexe wereld van de journalistiek.

Onderdelen van het programma:

  • Begeleiding door een hoofdredacteur
  • Verwerven van industriële kennis
  • Uitbreiding van journalistiek netwerk
  • Ontwikkelen van vaardigheden voor onafhankelijke verslaggeving

We nodigen pas afgestudeerde MA-studenten (journalistiek of andere diploma’s) met een sterke interesse in transport en logistiek uit om te solliciteren voor dit programma. De journalistieke traineeship start jaarlijks en zal bekendgemaakt worden in de vacature. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Interesse?

Wil jij een traineeship bij ProMedia? Neem snel contact met ons op.