Doorgroeimogelijkheden, carrière ProMedia

Doorgroeimogelijkheden

ProMedia vindt het belangrijk dat zijn medewerkers plezier en uitdaging hebben in hun werk. Daarom organiseren wij diverse interne en externe cursussen, waarbij onze medewerkers nieuwe vaardigheden leren. Ook zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, waarbij je een ander of nieuw vakgebied kunt leren of naar verloop van tijd zelfs door kunt groeien naar de rol van coach of manager. 

We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers hun talenten benutten, zodat ze daar energie van krijgen. Het volgen van cursussen en leren van nieuwe vaardigheden is daarnaast ook nog eens erg gezellig omdat je met collega’s in aanraking komt die je normaal misschien niet zo vaak spreekt!

Join Us!

ProMedia Group helpt professionals in de verkeer-, mobiliteit en transportsector bij het beter uitvoeren van hun vak. Daartoe verzamelen en verspreiden we kennis via het uitgeven van business-to-business (online) vakbladen, kranten en het organiseren van kennisevenementen.

Dagelijks brengt onze deskundige redactie nieuws, analyses en achtergrondartikelen. Daarnaast organiseren we hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen en bieden wij multimedia oplossingen voor onze klanten. We groeien snel en zijn continu op zoek naar nieuwe mensen.

Put your career in motion.