Webinar studio huren voor bedrijven en overheden

“Veel bedrijven organiseren de einde- of nieuwjaarsbijeenkomst in onze studio’s. Welkom!”
Arie van Dijk
COO ProMedia Group
Wilt u graag een webinar studio huren, maar beschikt u niet over de juiste apparatuur? ProMedia beschikt over twee professionele studio’s in Rotterdam, direct naast het Centraal Station (Delftse Poort). Deze studio’s gebruiken wij dagelijks voor onze eigen online events, congressen, journaal-uitzendingen en trainingen.

Deze studio’s zijn te huur voor bedrijven en overheden. Zo blijft u in contact met uw (potentiële) klanten, werknemers en belanghebbenden.

Volledige ontzorging en verschillende pakketten

Een online event organiseren lijkt misschien makkelijker dan het is. Iedereen heeft tenslotte veel ervaring met Zoom, Teams en Hangouts. Toch is het organiseren van een online event echt iets anders. Wij ontzorgen u waardoor u op de inhoud van het event kunt richten. Hoe doen we dit? Vul het formulier in en u ontdekt hoe we dit doen. Bovendien ontvangt u ook het overzicht met de verschillende pakketten die wij aanbieden. Vul nu het onderstaande formulier in en er wordt direct een e-mail met meer informatie over de studio’s toegestuurd.

Impressie ProMedia Studios

Meer informatie

Over de ProMedia Studio

Onze goed uitgeruste studio is ingericht om zo duidelijk mogelijk te communiceren met uw (potentiële) klanten, collega’s en belanghebbenden. ProMedia biedt een totaalpakket:

Voordelen van de ProMedia Studio

  1. Jarenlange ervaring van het organiseren van grote online evenementen (zoals RailTech Live met 10.000 internationale kijkers)
  2. Twee studio’s aanwezig (grote studio met tribune en middelgrote studio)
  3. Gelegen naast het Centraal Station in Rotterdam (eigen parkeergarage ook aanwezig)
  4. Als uitgever veel ervaring met het afnemen van exclusive interviews, het maken van reportages en het geven van webinars
  5. Veel print & online promotiemogelijkheden (bereik tot 750.000 professionals in de sectoren transport, maritieme industrie, spoorsector en mobiliteit)
  6. Zeer tevreden en gerenommeerde klanten
  7. Professionele regiekamer voorzien van de laatste technieken

Impressie van de studio

De webinar studio’s zijn te huur voor een aantrekkelijk tarief. De studio’s zijn voorzien van professioneel licht, scherpe camera’s en uitstekende audio. Er zijn twee studio’s beschikbaar: studio één (20m2) en studio twee (met zittribune 75 m2 en flexibele setting).

ProMedia webinar studio 1 Rotterdam trendwatcher Richard van Hooijdonk
Impressie van ProMedia webinar studio 1
ProMedia webinar studio 2 Rotterdam
Impressie van ProMedia webinar studio 2

Meer informatie

Tevreden klanten

Voor de onderstaande klanten hebben we een online event, productintroductie, kick-off meeting of een digitale borrel georganiseerd. Als u op het logo klikt, dan krijgt u meer informatie te zien over de organisatie en het online evenement.

Succesvolle afleveringen

In de loop der jaren hebben wij meer dan 100 webinars, livestreams of video-opnames gemaakt voor onze eigen publicaties. En hier zijn wij enorm trots op! Bekijk hier de resultaten:

Meer informatie

ProMedia titels

Dagelijks informeren wij directeuren, managers, ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De verschillende titels van de ProMedia Group bieden unieke advertentiemogelijkheden om deze beslissers in specifieke branches te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stel uw vragen telefonisch of via e-mail

Dennis Moerkens | webinar studio expert

Heeft u vragen over het organiseren van uw online event of webinar? Neem vrijblijvend contact op met webinar expert Dennis Moerkens +31 (0)6 39262607. Of stuur een e-mail naar dennis.moerkens@promedia.nl. We helpen u graag.