Webinar studio huren voor bedrijven en overheden

“Ons online event was een groot succes in de studio van ProMedia.”
Daan Schalck
CEO North Sea Port
Wilt u graag een webinar studio huren, maar beschikt u niet over de juiste apparatuur? ProMedia beschikt over een professionele studio in Rotterdam, pal naast het Centraal Station (Delftse Poort). Deze studio gebruiken wij dagelijks voor onze eigen online events, congressen, journaal-uitzendingen en trainingen. Bovendien verhuren wij de studio aan bedrijven en overheden inclusief full service ondersteuning en maatwerkoplossingen. We bieden een totaalpakket aan voor succesvolle leadgeneratie en interactieve klantcommunicatie. 

Meer informatie over de ProMedia webinar studio

Wilt u een webinar of online event organiseren vanuit onze ProMedia studio en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Over de ProMedia Studio

Onze goed uitgeruste studio is ingericht om zo duidelijk mogelijk te communiceren met uw (potentiële) klanten en belanghebbenden. De studio is uitgerust met:

Voordelen van de ProMedia Studio

  1. Bereik tot 750.000 professionals in de sectoren transport, maritieme industrie, spoorsector en mobiliteit
  2. Presentatie door een onafhankelijke journalist die alles weet over het onderwerp
  3. Jarenlange ervaring van het geven van online uitzendingen

Impressie van de studio

De webinar studio is te huren voor een aantrekkelijk tarief. De studio is voorzien van professioneel licht, scherpe camera’s en uitstekende audio.

ProMedia webinar studio Rotterdam trendwatcher Richard van Hooijdonk

Klanten

Voor de onderstaande klanten hebben we een online event, productintroductie of een digitale borrel georganiseerd. Als u op het logo klikt, dan krijgt u meer informatie te zien over de organisatie en het online evenement.

Succesvolle afleveringen

In de loop der jaren hebben wij meer dan 100 webinars, livestreams of video-opnames gemaakt voor onze eigen publicaties. En hier zijn wij enorm trots op! Bekijk hier de resultaten:

ProMedia titels

Dagelijks informeren wij directeuren, managers, ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De verschillende titels van de ProMedia Group bieden unieke advertentiemogelijkheden om deze beslissers in specifieke branches te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stel uw vragen telefonisch of via e-mail

Dennis Moerkens | webinar studio expert

Heeft u vragen over het organiseren van uw online event of webinar? Neem vrijblijvend contact op met webinar expert Dennis Moerkens +31 (0)6 39262607. Of stuur een e-mail naar dennis.moerkens@promedia.nl. We helpen u graag.