Webinar studio huren voor bedrijven en overheden

Het was leuk om te zien hoe professioneel jullie zijn.
Top en mijn complimenten!
Wilbert van Beersum

Algemeen directeur Veldhovense Rijinstructeurs Opleiding Traffic Masters

Wilt u graag een webinar studio huren, maar beschikt u niet over de juiste apparatuur? ProMedia beschikt over een professionele studio in Rotterdam, pal naast het Centraal Station (Delftse Poort). Deze studio gebruiken wij dagelijks voor onze eigen online events, congressen, journaal-uitzendingen en trainingen. Bovendien verhuren wij de studio aan bedrijven en overheden inclusief full service ondersteuning en maatwerkoplossingen. We bieden een totaalpakket aan voor succesvolle leadgeneratie en interactieve klantcommunicatie. Neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om de mobiele webinar studio te huren zodat wij bij u op locatie kunnen streamen.

Over de ProMedia Studio

Onze goed uitgeruste studio is ingericht om zo duidelijk mogelijk te communiceren met uw (potentiële) klanten en belanghebbenden. De beeldkwaliteit is perfect. De studio is uitgerust met:

Voordelen van de ProMedia Studio

  1. Bereik tot 750.000 professionals in de sectoren transport, maritieme industrie, spoorsector en mobiliteit
  2. Presentatie door een onafhankelijke journalist die alles weet over het onderwerp
  3. Jarenlange ervaring van het geven van online uitzendingen

Reserveer de ProMedia webinar studio

Wilt u een webinar of online event organiseren vanuit onze ProMedia studio? Vul dan het formulier in en we nemen direct contact met u op.

Impressie van de studio

De webinar studio is te huren voor een aantrekkelijk tarief. De studio is voorzien van professioneel licht, scherpe camera’s en uitstekende audio.

ProMedia webinar studio Rotterdam trendwatcher Richard van Hooijdonk

Succesvolle afleveringen

In de loop der jaren hebben wij meer dan 100 webinars, livestreams of video-opnames gemaakt voor onze eigen publicaties en voor onze klanten. En hier zijn wij enorm trots op! Bekijk hier de  de resultaten:

ProMedia titels

Dagelijks informeren wij directeuren, managers, ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De verschillende titels van de ProMedia Group bieden unieke advertentiemogelijkheden om deze beslissers in specifieke branches te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen?