ProMedia Webinar TV Studio

ProMedia Studios

Als mediaorganisatie is ProMedia gespecialiseerd in het organiseren van events: fysiek, online of een combinatie daarvan (hybride). Dit specialisme komt nog wel het meest tot uiting bij de ProMedia Studios. Jaarlijks organiseren wij namelijk honderden producties vanuit onze studio’s voor externe klanten.

Deze klanten gebruiken ons studiocomplex voor tal van (online) bijeenkomsten, zoals: webinars, personeels- en klantbijeenkomsten, aandeelhoudersvergaderingen, productpresentaties, trainingen en online netwerkborrels. Iedere klant wordt daarbij persoonlijk begeleid en de uitzending afgestemd op de specifieke wensen. Want een uitzending is meer dan een webinar platform en een camera, het begint bij het nadenken over het doel, daarna helpen we mee in de werving en dan pas volgt de productie.

Niets is te gek, profiteer van alle kennis die wij door de jaren hebben opgedaan. Welkom bij ProMedia Studios: uw ambitie, onze ambitie!

Wilt u graag een webinar studio huren, maar beschikt u niet over de juiste apparatuur? ProMedia beschikt over twee professionele studio’s in Rotterdam, direct naast het Centraal Station (Delftse Poort). Deze studio’s gebruiken wij dagelijks voor onze eigen online events, congressen, journaal-uitzendingen en trainingen.

Deze studio’s zijn te huur voor bedrijven en overheden. Zo blijft u in contact met uw (potentiële) klanten, werknemers en belanghebbenden.

ProMedia Studio website

Voor de ProMedia Studio’s hebben we een nieuwe website gemaakt zodat wij u nog beter kunnen informeren over de mogelijkheden.

Meer informatie of vragen over de studio’s?

Heeft u vragen over het organiseren van uw online event of webinar? Neem vrijblijvend contact op met Business Unit Manager Rob Vos +31 (0)6-12989286. Of stuur een e-mail naar rob.vos@promedia.nl. We helpen u graag.

Volledige ontzorging en verschillende pakketten

Een online event organiseren lijkt misschien makkelijker dan het is. Iedereen heeft tenslotte veel ervaring met Zoom, Teams en Hangouts. Toch is het organiseren van een online event echt iets anders. Wij ontzorgen u waardoor u op de inhoud van het event kunt richten. Hoe doen we dit? Vul het formulier in en u ontdekt hoe we dit doen. Bovendien ontvangt u ook het overzicht met de verschillende pakketten die wij aanbieden.

Over de ProMedia Studios

Onze goed uitgeruste studio is ingericht om zo duidelijk mogelijk te communiceren met uw (potentiële) klanten, collega’s en belanghebbenden. ProMedia biedt een totaalpakket:

Voordelen van de ProMedia Studios

  1. Jarenlange ervaring van het organiseren van grote online evenementen (zoals RailTech Live met 10.000 internationale kijkers)
  2. Twee studio’s aanwezig (grote studio met tribune en middelgrote studio)
  3. Gelegen naast het Centraal Station in Rotterdam (eigen parkeergarage ook aanwezig)
  4. Als uitgever veel ervaring met het afnemen van exclusive interviews, het maken van reportages en het geven van webinars
  5. Veel print & online promotiemogelijkheden (bereik tot 750.000 professionals in de sectoren transport, maritieme industrie, spoorsector en mobiliteit)
  6. Professionele regiekamer voorzien van de laatste technieken

Impressie van de ProMedia studios

De webinar studio’s zijn te huur voor een aantrekkelijk tarief. De studio’s zijn voorzien van professioneel licht, scherpe camera’s en uitstekende audio. Er zijn twee studio’s beschikbaar: studio één (20m2) en studio twee (met zittribune 75 m2 en flexibele setting).

Tevreden klanten

Voor de onderstaande klanten hebben we een online event, productintroductie, kick-off meeting of een digitale borrel georganiseerd.

Succesvolle afleveringen

In de loop der jaren hebben wij meer dan 100 webinars, livestreams of video-opnames gemaakt voor onze eigen publicaties. En hier zijn wij enorm trots op!

Onze publicaties

Schuttevaer is the top one Dutch news source for the inland and maritime shipping industry.
Nieuwsblad Transport has been publishing the latest transport industry developments for more than 32 years.
As a successor of the Belgian oldest newspaper De Lloyd, Flows.be was launched in 2013.
The platform for middle and higher management in the automotive industry.
The platform for business mobility.
The news site for the gas station industry.
The news site for carwash professionals.
RijschoolPro.nl is an online, independent trade magazine for the driving school industry.
The platform for Dutch street taxi industry.
A new and powerful platform for the mobility sector.
The platform for the auto repair industry.
The platform for the tyre industry.
The platform for automotive vacancies.
The news site for EV charging station.
Online news site for Dutch professionals working in and around rail infrastructure, rolling stock and rail cargo.
Online news site for the railway industry.
Online news site for the Belgian railway industry.
Online news site for the Dutch infrastructure industry.
Online news site for the global rail freight industry.
Online news site for the Chinese rail freight industry.
Online news site for project cargo.
Online news site for cargo transportation worldwide.
Online news site for the bulk materials handling and transport industry.
Child in the City is an independent not-for-profit foundation directed at the creation of child-friendly cities.