Transport en Logisitiek ProMedia

Transport & Logisitiek

Het team Transport & Logistiek bestaat uit de vaste redactie van Nieuwsblad Transport (6 fulltime journalisten + schil aan freelancers), het Business Development team (3 FTE) en twee productmanagers. Naast het uitgeven van de krant en programmeren van webinars en uitzendingen van NT TV is het team verantwoordelijk voor de organisatie van diverse congressen en beurzen, zoals Havendebat Rotterdam, Multimodaal Transport Expo, Vlaams-Nederlandse Havendagen en het Havencongres North Sea Port.

“De goede sfeer in de Business Unit Transport & Logistiek maakt het leuk om voor ProMedia Group te werken.”

Paul van der Kooij
Business Unit Manager Transport & Logisitiek

Nieuwsblad Transport

Nieuwsblad Transport richt zich op zakelijke lezers uit alle transportmodaliteiten: wegvervoer, zeevaart, spoorvervoer, luchtvracht, expeditie en het havenbedrijfsleven. Ook wordt de krant goed gelezen door supply chain specialisten van grote verladers. Maandelijks bezoeken zo’n 230.000 unieke lezers de website www.nt.nl.

De omzet van team Transport & Logistiek bestaat voor een derde uit abonnee-inkomsten voor het krantenabonnement, een derde uit advertenties en een derde uit events. De abonnee-inkomsten garanderen onafhankelijke journalistiek; de grootste waarde van Nieuwsblad Transport.

Nieuwsblad Transport (NT) is ooit ontstaan uit de samenvoeging van Dagblad Scheepvaart (eerste uitgave uit 1887) en het Economisch Dagblad. Sinds 2017 zit NT in het portfolio van ProMedia. Door de eerste uitgave uit 1887 voert Nieuwsblad Transport de naam van oudste titel van ProMedia. Naast de oudste titel heeft de unit transport ook de redacteur die al het langst betrokken is bij ProMedia. Hoofdredacteur Bart Pals is namelijk al vanaf het allereerste begin journalist van ProMedia.

Neem contact met ons op!

Heeft u tips voor de redactie? Bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de evenementen die we organiseren? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Onze publicaties