Uitgever ProMedia lanceert nieuwsplatform Mobiliteit.nl

Launch mobiliteit.nl
Picture: ProMedia, 2024

[Rotterdam, 04-02-2024] – Uitgeverij ProMedia lanceert het nieuwe journalistieke platform Mobiliteit.nl. De vaktitels OVPro, TaxiPro en VerkeersNet zijn op 4 april opgegaan in de nieuwe titel.

Met deze strategische stap versterkt ProMedia Group zijn portfolio op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit in het (semi)publieke domein. Lezers vinden hier voortaan al het nieuws en de belangrijkste achtergronden over openbaar vervoer, mobiliteitsbeleid, contractvervoer, ruimtelijke ontwikkeling en MaaS.

Mobiliteit.nl wordt gemaakt door een nieuw opgericht team van vier gespecialiseerde journalisten. “Met de lancering van ons nieuwe platform verbreden én verdiepen we onze berichtgeving”, zegt Erik Verheggen, hoofdredacteur van Mobiliteit.nl. “Wij geloven dat we met deze stap nog beter het overkoepelende verhaal van de mobiliteitstransitie met onze lezers kunnen delen.”

ProMedia Group is in Nederland de grootste vakuitgeverij op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport. CEO Arie van Dijk: “Ons doel met de oprichting van Mobiliteit.nl is om professionals in het veld te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen. We doen er alles aan om snel uit te groeien tot een onmisbare titel in deze boeiende markt.”


Voor meer informatie, neem contact op met:

Erik Verheggen
Hoofdredacteur Mobiliteit
+31 (0)6 81192648
erik.verheggen@promedia.nl