ProMedia neemt Belgisch vakblad Service Station Magazine over

Servicestation overgenomen door ProMedia
Picture: ProMedia, 2024

[Rotterdam, 02-02-2024] – Uitgeverij ProMedia Group uit Rotterdam heeft Service Station Magazine overgenomen van Xpo Group uit Kortrijk. Met ingang van 1 april 2024 wordt het leidende vakblad voor de Belgische tankstation- en carwashbranche uitgegeven door ProMedia.

Met deze strategische stap breidt ProMedia Group zijn aanwezigheid op het gebied van tanken, laden en carwash internationaal verder uit. De overname van Service Station sluit aan bij een groeiend publicatieportfolio, met online vaktitels als TankPro.nl, CarwashPro.nl, CarwashPro.com en CarwashPro.de en het magazine Pompshop.

Service Station Magazine is in België het vakblad voor het beheer, de bevoorrading en inrichting van tankstations, convenience shops en carwashes. Samen met de website en nieuwsbrieven wordt er relevante informatie met betrekking tot techniek, milieu, personeel,
veiligheid en algemeen beheer gedeeld. Meer bepaald wordt er specifieke aandacht besteed aan de professionalisering en informatiedoorstroming van deze sectoren. Zodat professionals uit de branche niet alleen het tankstation maar vooral ook de shop en de carwash beter en efficiënter kunnen beheren.

“Als uitgever van TankPro, Pompshop en CarwashPro zijn wij zeer verheugd nu ook Service Station aan onze uitgeverij toe te kunnen voegen”, zegt Arie van Dijk, CEO bij ProMedia Group. “Ons portfolio in het segment mobility, energy en carwash is in de Benelux nu compleet. Wij zien ernaar uit de markt in België te bedienen met hoogwaardige vakinformatie en evenementen.”

Antwerpen
Service Station verschijnt vijf keer per jaar als magazine (met een oplage van 5.500 exemplaren), heeft een online nieuwswebsite en verstuurt digitale nieuwsbrieven naar abonnees, alles in twee talen. Deze producties worden gerealiseerd vanuit Antwerpen, waar ProMedia Group een eigen kantoor heeft.


Voor meer informatie, neem contact op met:

Niels Singeling
Business Development Manager Fuel Retail, Charge Infra & Car Wash
+31 (0) 6 1098 98 95
niels.singeling@promedia.nl

Sandra Broman
Division Manager Mobility & Automotive
+31 (0) 6 2049 4731
sandra.broman@promedia.nl