‘Een grapje op zijn tijd is meer regel dan uitzondering’

Hoe is het om stage te lopen bij ProMedia?
Om je een goed beeld te geven hoe het is om als stagiair bij ProMedia Group aan de slag te gaan, deelt onze huidige stagiair Thomas van Avans Hogeschool zijn ervaringen over zijn ervaring als stagiair bij ProMedia.

Een financiële stage waar je geen spijt van krijgt, zo zou ik mijn stage bij ProMedia in een zin willen beschrijven. 
Wanneer je bij Promedia stage komt lopen wordt behandeld zo als een van hun. Zo kreeg ik bepaalde taken waarvoor ik tijdens mijn stage grotendeels verantwoordelijk ben.  De belangrijkste taken waar je als stagiair bij ProMedia vooral mee bezig zal zijn, inboeken van inkoopfacturen, vragen beantwoorden van klanten, het aanmanen van niet betalende debiteuren en tot slot draag je een steentje bij tijdens de maandafsluiting. Door de vele afwisseling van taken heb ik al een goed beeld gekregen wat het werk van een Financial controller kan inhouden. 

Naast de vele interessante werkzaamheden kom je bij ProMedia in leuke groeiende organisatie te werken. Wat dat zo leuk maakt,  komt doordat er bijna altijd wel wat in de organisatie gebeurd. Daarnaast werk ik met jonge collega’s in het gezelligste team van het bedrijf. Bij ons is een grapje op zijn tijd is eerder regelmaat dan uitzondering, wat de werkdag erg afwisselend maakt. 
Hieronder zal ik nog een paar positieve punten van een stage bij Promedia noemen. 

Lijkt het je leuk om dit team te komen versterken?

Na de zomer is er weer ruimte voor een nieuwe stagiair.
Ook zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons finance team. Heb je al wat ervaring in finance en denk jij dat je een past in het gezelligste team van ProMedia? Kom dan met ons in contact!
Je kan mailen naar kitty.egelman@promedia.nl, bellen/whatsapp op 06 2049 7056 of kijk tussen onze vacatures.