ProMedia neemt Flows over van Antwerpse Havenkoepel

NT-uitgever ProMedia heeft Flows toegevoegd aan het portfolio. Dat is het Vlaamse nieuwsplatform voor het goederenvervoer. De Flows-redactie zal onafhankelijk en autonoom vanuit Antwerpen blijven opereren.

Het vakmedium is ruim zeven jaar geleden opgericht door de vzw Havenkoepel, die de beroepsverenigingen van de private Antwerpse havenbedrijven overkoepelt. Sinds 1 april 2022 behoort Flows tot ProMedia BE bv, een dochteronderneming van ProMedia Group, de uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport, Schuttevaer, SpoorPro en RailFreight.com.

Jan Van Dooren, ceo van voormalig Flows-uitgever Port+, blijft aan boord als senior advisor. Hij zal mede de continuïteit van het medium verzekeren. Van Dooren: ‘Samen met de medewerkers bekijken we deze nieuwe stap voor Flows met veel vertrouwen. ProMedia heeft tijdens deze geruisloze overgang hun waardering voor wat is opgebouwd ook vastgelegd in overtuigende intenties. De partners en lezers kunnen hun trouwe Flows blijven herkennen en waarderen.’

Hoofdredacteur van Flows, Bart Timperman, zelf nauw betrokken bij de transitie: ‘Deze stap is nodig om het sterke groeitraject van de voorbije jaren nog verder voort te zetten. Ik voel bij de nieuwe eigenaars ambities die juist zitten voor het merk Flows en vooral voor de unieke journalistieke meerwaarde die de titel heeft in de haven- en transportsector. Graag dank ik ook nadrukkelijk de beroepsverenigingen en Alfaport Voka, die vanuit de vzw Havenkoepel altijd de redactie op de meest correcte manier hebben ondersteund.’


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Arie van Dijk

COO ProMedia

arie.van.dijk@promedia.nl

+31 6 43 99 24 78