TV-studio huren

“De kwaliteit van ons webinar en de hoeveelheid deelnemers en kijkers achteraf overtroffen onze verwachtingen”
Jeanot Knols
Commercieel Directeur Radiuz
Wilt u een webinar of online event uitzenden om in contact te blijven met uw doelgroep of andere belanghebbenden? ProMedia beschikt over 2 professionele tv-studio’s in Rotterdam, direct naast het Centraal Station. Deze studio’s gebruiken wij dagelijks voor onze eigen online events zoals online congressen, journaal-uitzendingen en trainingen. Daarnaast verhuren wij de studio’s ook aan derden inclusief full service ondersteuning en maatwerkoplossingen. Wij bieden een totaalpakket aan voor een succesvolle uitzending, leadgeneratie en interactieve communicatie met uw doelgroep. Daarnaast is het ook mogelijk om onze mobiele webinar studio te huren zodat wij vanaf locatie live kunnen uitzenden.

Download studio brochure

Kenmerken ProMedia tv-studio

Onze professioneel uitgeruste tv-studio is ingericht om aantrekkelijk en duidelijk te kunnen communiceren met uw doelgroep en belanghebbenden. De studio is onder andere uitgerust met:

Voordelen samenwerking

Succesvolle afleveringen

Afgelopen jaren hebben wij honderden webinars, online congressen en TV-uitzendingen gemaakt voor onze eigen publicaties en voor derden. Bekijk hier enkele resultaten:

Meer informatie

Wilt u meer weten over het organiseren van uw online event of webinar? Download de studiobrochure of neem direct contact op met Jasper Rodenhuis  op jasper.rodenhuis@promedia.nl of +31 (0)6 81043666. Hij is u graag van dienst.

Brochure ProMedia studio

Wilt u een webinar of online event organiseren vanuit onze ProMedia studio en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en de studiobrochure wordt u toegestuurd.