Automotive

Het automotive cluster van ProMedia Group bestaat uit de vakbladen Automobiel Management, TankPro, CarwashPro en RijschoolPro. Dagelijks volgen de redacteuren van deze vier titels het laatste nieuws op de voet, gaan ze in gesprek met de branche en zetten ze voor u de laatste trends en ontwikkelingen op een rij. Dit doen ze niet alleen online en in de bladen, maar ook live vanuit de eigen studio in Rotterdam. Door het jaar heen worden bovendien tal van evenementen en congressen georganiseerd om de branche bij elkaar te brengen, belangrijke thema’s centraal te stellen en de verschillende sectoren te helpen bij hun weg naar de toekomst.

Dit team organiseert events zoals de AM Driving Business Awards, de Bestelauto Expo, het Remarketing Event, de Tankstation & Carwash Vakbeurs, de Car Wash Show Europe en de Nationale Rijschooldag.

“Bij Business Unit Automotive werkt het gemotiveerde en enthousiaste team elke dag via vaktitels en bijeenkomsten aan een optimale en onafhankelijke informatievoorziening voor de sectoren automotive-, (nieuwe) brandstof-, carwash en rijscholen.”

Niels Singeling, Business Unit Manager Automotive

Automobiel Management

Automobiel Management is al ruim 40 jaar dé toonaangevende informatiebron voor nieuws uit de autobranche. Met het maandelijkse vakblad AM Magazine, de nieuwsbrief AM Update en de uitzendingen van AM TV houden we je elke dag op de hoogte van wat er speelt in onder meer de lease, fleet, occasionhandel en aftermarket. Dat doen we met actueel nieuws, diepgaande interviews, achtergronden, columns, analyses en meer. Elk jaar worden onder leiding van AM het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) en het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO) uitgevoerd, leidende publicaties over cruciale ontwikkelingen in de autobranche. Jaarlijkse hoogtepunten zijn de congressen AM Fleet Event, AM Remarketing Event, AM Driving Business Awards en de AM Bestelauto Expo met de verkiezing voor de Zakenauto van het Jaar en de Bestelauto van het Jaar. Vakevenementen die je niet mag missen!

TankPro

Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de tankstationbranche, is bij vakblad TankPro aan het juiste adres. Dagelijks informeert hét vakblad voor de branche je over uiteenlopende onderwerpen, waaronder (nieuwe) brandstoffen, elektrisch rijden, shop, retail en carwash. Dat doen we in de vorm van nieuwsberichten, interviews, achtergronden, columns en video’s. Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief om altijd bij te blijven en mis nooit meer het laatste nieuws en de nieuwste trends. Om de week is er bovendien een nieuwsuitzending van TankPro TV waarin we inzoomen op actuele thema’s. Samen met CarwashPro organiseert TankPro jaarlijks de Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België.

CarwashPro

CarwashPro is het dagelijkse nieuwsportaal voor alle professionals in de carwashsector. Je leest er het laatste nieuws op het gebied van techniek, duurzaamheid, chemie, actuele ontwikkelingen en ondernemersverhalen. De wekelijkse nieuwsbrief bereikt vrijwel alle professionals uit de sector. Om de week is er een nieuwsuitzending met reportages en interviews waarin we inzoomen op verschillende thema’s. Jaarlijks organiseert CarwashPro samen met TankPro de Tankstation & Carwash Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België. Ook wordt om het jaar de Car Wash Show Europe georganiseerd. Op de beurzen staan netwerken en kennisuitwisseling centraal. Het platform is actief in drie talen: Nederland (www.carwashpro.nl), Duitsland (www.carwashpro.de) en Engels (www.carwashpro.com).

RijschoolPro

RijschoolPro is dé nieuwsbron voor de rijschoolbranche. Rijinstructeurs en opleiders blijven dagelijks op de hoogte van alles wat er speelt binnen hun vakgebied. Of het nu gaat om het laatste nieuws op het gebied van opleidingen, examens, verkeersveiligheid of de overstap naar nieuwe mobiliteit. Je leest het hier. Het online vakblad staat vol nieuws, interviews, onderzoeken, achtergrondartikelen en meer. Ook is er een maandelijkse uitzending van RijschoolProTV, waar verschillende thema’s worden uitgelicht en gesprekken worden gevoerd met professionals. ProMedia organiseert daarnaast jaarlijks het belangrijkste evenement voor de rijschoolbranche: De Nationale Rijschooldag.

Automotive Insiders

Automotive Insiders is de grootste onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie voor management en directie in de gehele mobiliteitsbranche. Activiteiten die Automotive Insiders organiseert zijn onder andere: De Automotive Insiders sociëteit. De Sociëteit is bedoeld voor iedereen die direct of indirect zakelijk betrokken is bij de autobranche. De focus ligt op directie- & managementniveau. De overkoepelende doelstelling is om tussen de leden van de Sociëteit nieuwe dwarsverbanden te bevorderen op organisatie-, product-, en dienstniveau. Dit gebeurt door de organisatie van diverse evenementen, het publiceren van informatie en het bij elkaar brengen van personen en organisaties. Events Automotive Insiders organiseert tal van activiteiten. Sommige zijn exclusief voor de leden van de Automotive Insiders Sociёteit, andere zijn voor iedereen toegankelijk. Voor nieuwkomers in de sector verzorgt Automotive Insiders introductiecursussen op maat om deze geweldige maar complexe branche zo snel mogelijk te leren kennen! De inhoud van het cursusmateriaal komt mede tot stand met behulp van diverse belangenorganisaties en marktpartijen. 

Neem contact met ons op!

Heeft u tips voor de redactie? Bent u benieuwd op welke wijze ons team u kan ondersteunen in het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstellingen? Of wilt u meer informatie over de evenementen die we organiseren? Vul dan hieronder uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Onze publicaties