3.000 likes voor TaxiPro op Facebook

TaxiPro heeft een mooie mijlpaal bereikt: inmiddels vinden 3.000 mensen de Facbook-pagina van dit online vakblad voor de taxibranche leuk. En de teller loopt door.

Wie het nieuws over de taxisector bij wil houden, doet er goed aan de Facebook-pagina van TaxiPro te volgen. Hier delen we elke dag nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, verslagen en andere artikelen zodra die op TaxiPro.nl worden gepubliceerd. Wie helemaal niets wil missen, kan zich op de site via het menu aan de rechterzijde inschrijven voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief. Hiermee geven we elke donderdag een overzicht van alle artikelen die de afgelopen week zijn verschenen.

Natuurlijk is het team van TaxiPro heel blij met alle mensen die onze Facebook-pagina leuk vinden, en die langs deze weg onze artikelen lezen en laten weten hoe ze denken over de onderwerpen die in de stukken aan bod komen. We hopen in de komende weken, maanden en jaren nog veel meer mensen op onze website en Facebook-pagina te mogen verwelkomen. Voor alle mensen die de pagina nu al volgen: hartelijk dank!

Meer nieuws

ProMedia verstevigt positie in de mobiliteitsmarkt met overname

MYbusinessmedia verkoopt Schuttevaer, SWZ Maritime en Automobiel Management Vrijdag 27 september 2018 Uitgeverij ProMedia Group is per 1 oktober 2018 de nieuwe uitgever van de marktleidende maritieme en automotive merken Schuttevaer, SWZ Maritime, Vaart.nl, Automobiel Management, Driving Business (met o.a. de Zakenauto van het jaar) Vraagbaken en het Autotechnisch Handboek. ProMedia breidt hiermee haar portfolio… Lees verder ›

Uitgeverij ProMedia Group neemt NT Publishers over

NT Publishers, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport en Mainport Magazine, is overgenomen door ProMedia Group. Daarmee is een van de grootste business-to-business uitgeverijen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland ontstaan. “De overname is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, zegt Joan Blaas, directeur ProMedia Group. Nieuwsblad Transport Nieuwsblad Transport… Lees verder ›

TankPro bereikt mijlpaal van 30.000 bezoekers per maand

Het vakblad voor de tankstation- en carwashbranche TankPro vestigde onlangs een record door maar liefst ruim dertigduizend unieke bezoekers in één maand naar de website te trekken. Deze groep lezers bezocht gezamenlijk bijna 77.000 pagina’s. Dat blijkt uit gegevens van het programma Google Analytics. Deze piek werd behaald in de dertig dagen tussen 11 februari… Lees verder ›