TankPro bereikt mijlpaal van 30.000 bezoekers per maand

Tankpro-bezoekersrecord-2Het vakblad voor de tankstation- en carwashbranche TankPro vestigde onlangs een record door maar liefst ruim dertigduizend unieke bezoekers in één maand naar de website te trekken. Deze groep lezers bezocht gezamenlijk bijna 77.000 pagina’s. Dat blijkt uit gegevens van het programma Google Analytics. Deze piek werd behaald in de dertig dagen tussen 11 februari en 11 maart van dit jaar.

TankPro startte in 2011 als vakblad met het doel om uitbaters van tankstations en carwashlocaties en anderen in de sector te informeren over ontwikkelingen en vernieuwingen die voor hen relevant zijn. Op die manier hoopt het vakblad hen te helpen om hun vak nóg beter uit te voeren.

Nieuwsbrief

De wekelijkse nieuwsbrief zorgt iedere keer weer voor een piek aan bezoekers op onze website. Deze wordt momenteel verstuurd naar maar ruim 5.300 personen uit de branche. Een hoog percentage van deze groep opent en leest meerdere artikelen uit de nieuwsbrief.

TankPro hoopt toonaangevend te kunnen blijven in de branche, door ondernemers, maatschappijen en toeleveranciers te helpen bij het uitvoeren van hun vak. Daarbij is input van de lezers onmisbaar. De redactie staat dan ook altijd open voor nieuws en andere inhoudelijke ideeën voor artikelen, via redactie@tankpro.nl.

TankPro is een uitgave van ProMedia Group.

Meer nieuws

ProMedia verstevigt positie in de mobiliteitsmarkt met overname

MYbusinessmedia verkoopt Schuttevaer, SWZ Maritime en Automobiel Management Vrijdag 27 september 2018 Uitgeverij ProMedia Group is per 1 oktober 2018 de nieuwe uitgever van de marktleidende maritieme en automotive merken Schuttevaer, SWZ Maritime, Vaart.nl, Automobiel Management, Driving Business (met o.a. de Zakenauto van het jaar) Vraagbaken en het Autotechnisch Handboek. ProMedia breidt hiermee haar portfolio… Lees verder ›

Uitgeverij ProMedia Group neemt NT Publishers over

NT Publishers, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport en Mainport Magazine, is overgenomen door ProMedia Group. Daarmee is een van de grootste business-to-business uitgeverijen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland ontstaan. “De overname is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, zegt Joan Blaas, directeur ProMedia Group. Nieuwsblad Transport Nieuwsblad Transport… Lees verder ›

3.000 likes voor TaxiPro op Facebook

TaxiPro heeft een mooie mijlpaal bereikt: inmiddels vinden 3.000 mensen de Facbook-pagina van dit online vakblad voor de taxibranche leuk. En de teller loopt door. Wie het nieuws over de taxisector bij wil houden, doet er goed aan de Facebook-pagina van TaxiPro te volgen. Hier delen we elke dag nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, verslagen en andere… Lees verder ›