Vakblad VerkeersPro groeit door naar 75.000 bezoekers

verkeersprobezoekersVerkeersPro vestigde een record door maar liefst 75.000 unieke bezoekers in één maand naar de website te trekken. Deze groep lezers bezocht samen bijna 176.000 pagina’s op onze vakwebsite. Ondertussen bevestigen ook de stijgende cijfers op sociale media en het groeiend aantal abonnees op de nieuwsbrief dat VerkeersPro nog altijd gestaag groeit.

VerkeersPro startte in april 2009 als vakblad voor de rijschoolbranche met al doel om rijschoolhouders, rijinstructeurs en anderen in de branche te informeren over ontwikkelingen en vernieuwingen die voor hen relevant zijn. Op die manier hopen wij hen te helpen om hun vak op een goede manier uit te voeren.

Nieuwsbrief toonaangevend

De wekelijkse nieuwsbrief zorgt iedere keer weer voor een piek aan bezoekers op onze website. Deze wordt momenteel verstuurd naar maar liefst 10.000 personen uit de branche. Een zeer hoog percentage van deze groep opent en leest meerdere artikelen uit de nieuwsbrief.

Ook op social media worden we steeds actiever. Momenteel hebben we bijna 2.000 likes op Facebook en hebben we 2.350 volgers op Twitter. Ook op deze gebieden zijn we hard bezig om ons bereik te vergroten en een platform te bieden waar ruimte is voor discussie en overleg.

Ambitie

Wij hopen als VerkeersPro toonaangevend te kunnen zijn in de branche en rijschoolhouders in instructeurs te helpen bij het uitvoeren van hun vak. Daarbij is input van onze lezers onmisbaar. Wij staan via redactie@verkeerspro.nl altijd open voor nieuws en andere ideeën voor inhoudelijke artikelen.

VerkeersPro.nl is een uitgave van ProMedia Group.

Meer nieuws

ProMedia verstevigt positie in de mobiliteitsmarkt met overname

MYbusinessmedia verkoopt Schuttevaer, SWZ Maritime en Automobiel Management Vrijdag 27 september 2018 Uitgeverij ProMedia Group is per 1 oktober 2018 de nieuwe uitgever van de marktleidende maritieme en automotive merken Schuttevaer, SWZ Maritime, Vaart.nl, Automobiel Management, Driving Business (met o.a. de Zakenauto van het jaar) Vraagbaken en het Autotechnisch Handboek. ProMedia breidt hiermee haar portfolio… Lees verder ›

Uitgeverij ProMedia Group neemt NT Publishers over

NT Publishers, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport en Mainport Magazine, is overgenomen door ProMedia Group. Daarmee is een van de grootste business-to-business uitgeverijen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland ontstaan. “De overname is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, zegt Joan Blaas, directeur ProMedia Group. Nieuwsblad Transport Nieuwsblad Transport… Lees verder ›

3.000 likes voor TaxiPro op Facebook

TaxiPro heeft een mooie mijlpaal bereikt: inmiddels vinden 3.000 mensen de Facbook-pagina van dit online vakblad voor de taxibranche leuk. En de teller loopt door. Wie het nieuws over de taxisector bij wil houden, doet er goed aan de Facebook-pagina van TaxiPro te volgen. Hier delen we elke dag nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, verslagen en andere… Lees verder ›