ProMedia lanceert nieuw platform over zelfrijdende auto: SDC360

sdc360De zelfrijdende auto gaat de wereld veranderen, voor iedereen. Hoewel het nog vele jaren gaat duren voordat dit voertuig grootschalig gebruikt wordt, is het belangrijk om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Daarom heeft ProMedia Group, uitgever van diverse vakbladen in de mobiliteitssector, een nieuw vakblad gelanceerd over de Self Driving Car: SDC360.

Doel van deze nieuwe titel is het informeren over dit onderwerp, zodat deze ontwikkeling op de juiste wijze geïmplementeerd én besproken kan worden.

Mobliteitssector

“Want de zelfrijdende auto heeft grote invloed op de business van al onze lezersgroepen in de mobiliteitssector”, licht Joan Blaas, directeur ProMedia Group toe. “Het is daarom van groot belang dat ze goed geïnformeerd worden.”

Bekijk de nieuwe website via: www.sdc360.com

Meer nieuws

ProMedia verstevigt positie in de mobiliteitsmarkt met overname

MYbusinessmedia verkoopt Schuttevaer, SWZ Maritime en Automobiel Management Vrijdag 27 september 2018 Uitgeverij ProMedia Group is per 1 oktober 2018 de nieuwe uitgever van de marktleidende maritieme en automotive merken Schuttevaer, SWZ Maritime, Vaart.nl, Automobiel Management, Driving Business (met o.a. de Zakenauto van het jaar) Vraagbaken en het Autotechnisch Handboek. ProMedia breidt hiermee haar portfolio… Lees verder ›

Uitgeverij ProMedia Group neemt NT Publishers over

NT Publishers, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport en Mainport Magazine, is overgenomen door ProMedia Group. Daarmee is een van de grootste business-to-business uitgeverijen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland ontstaan. “De overname is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, zegt Joan Blaas, directeur ProMedia Group. Nieuwsblad Transport Nieuwsblad Transport… Lees verder ›

3.000 likes voor TaxiPro op Facebook

TaxiPro heeft een mooie mijlpaal bereikt: inmiddels vinden 3.000 mensen de Facbook-pagina van dit online vakblad voor de taxibranche leuk. En de teller loopt door. Wie het nieuws over de taxisector bij wil houden, doet er goed aan de Facebook-pagina van TaxiPro te volgen. Hier delen we elke dag nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, verslagen en andere… Lees verder ›