ProMedia Group wint FD Gazelle Award 2015

ProMedia Group, de uitgever van online vakbladen TaxiPro, TankPro, SpoorPro, OVPro en VerkeersPro, heeft een FD Gazelle 2015 gewonnen. Het bedrijf staat op plek 25 in de categorie Noord-Brabant Klein. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die hard groeien en voldoen aan diverse strenge prestatiecriteria.

De afgelopen jaren zijn de titels van ProMedia Group uitgegroeid tot toonaangevende vakbladen in diverse mobiliteitsbranches. Daarnaast organiseert het bedrijf diverse evenementen, bijvoorbeeld Taxi Expo, de Tankstation Vakbeurs en de Lesauto Testdag.

FD Gazelle

FD Gazelle is een initiatief van Het Financieele Dagblad en beloont bedrijven die hard groeien. Alle ondernemingen die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een onafgebroken groei van ten minste twintig procent hebben laten zien, mogen zich een FD Gazelle noemen.

Daarnaast is er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Online Kwaliteitsjournalistiek

“We zijn zes jaar geleden gestart met nieuwe innovatie ideeën om online kwaliteits-journalstiek te bedrijven. Dit is een mooie erkenning voor het harde werk dat we in die tijd geleverd hebben”, vertelt Joan Blaas, directeur ProMedia Group.

Bekijk het team van ProMedia Group via: www.promedia.nl/het-team

Meer nieuws

ProMedia verstevigt positie in de mobiliteitsmarkt met overname

MYbusinessmedia verkoopt Schuttevaer, SWZ Maritime en Automobiel Management Vrijdag 27 september 2018 Uitgeverij ProMedia Group is per 1 oktober 2018 de nieuwe uitgever van de marktleidende maritieme en automotive merken Schuttevaer, SWZ Maritime, Vaart.nl, Automobiel Management, Driving Business (met o.a. de Zakenauto van het jaar) Vraagbaken en het Autotechnisch Handboek. ProMedia breidt hiermee haar portfolio… Lees verder ›

Uitgeverij ProMedia Group neemt NT Publishers over

NT Publishers, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport en Mainport Magazine, is overgenomen door ProMedia Group. Daarmee is een van de grootste business-to-business uitgeverijen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport in Nederland ontstaan. “De overname is een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, zegt Joan Blaas, directeur ProMedia Group. Nieuwsblad Transport Nieuwsblad Transport… Lees verder ›

3.000 likes voor TaxiPro op Facebook

TaxiPro heeft een mooie mijlpaal bereikt: inmiddels vinden 3.000 mensen de Facbook-pagina van dit online vakblad voor de taxibranche leuk. En de teller loopt door. Wie het nieuws over de taxisector bij wil houden, doet er goed aan de Facebook-pagina van TaxiPro te volgen. Hier delen we elke dag nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen, verslagen en andere… Lees verder ›