ProMedia Group is op zoek naar een fulltime schrijvende redacteur (40 uur per week) voor onze online vakbladen op het gebied van mobiliteit, verkeer en transport. In die functie schrijf je nieuwsberichten, interviews, achtergrondverhalen en meer voor professionele doelgroepen. Daarnaast werk je mee aan evenementen, zoals beurzen en congressen, gericht op diezelfde professionals.

ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgeverij van online vakbladen en magazines in de sectoren mobiliteit, verkeer en transport met kantoren in Breda en Rotterdam. Onze titels zijn SpoorPro, OVPro, Verkeersnet, TaxiPro, Nieuwsblad Transport, TankPro, RijschoolPro, Nederlands Vervoer, FluxEnergie, CarwashPro, RailFreight, RailTech, Mainport Magazine en Nederlands Vervoer. Aan al deze vakbladen zijn diverse congressen en beurzen verbonden. Als redacteur die de markt als geen ander kent lever je een cruciale bijdrage aan de inhoud en promotie van deze evenementen.

Een redacteur van ProMedia is verantwoordelijk voor zijn of haar online titel. Je werkt binnen een hecht team, bestaande uit drie à vier journalisten, een eventmanager en een business developer. Tegelijk wordt er veel zelfstandigheid van je verwacht. Door artikelen te schrijven, mee te werken aan evenementen en een netwerk in de sector op te bouwen groei je uit tot het gezicht en aanspreekpunt van het vakblad. Je schrijft ook geregeld voor de andere vakbladen binnen de business unit. Het team heeft een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Van iedereen in het team wordt een hoge mate van flexibiliteit verwacht.

Waar ben jij goed in?

Jij bent van huis uit een schrijvende journalist die uit de voeten kan met alle genres van de online journalistiek: nieuwsberichten, achtergrondverhalen, interviews, reportages, analyses en meer. Je bent nieuwsgierig aangelegd en weet het maximale uit een onderwerp te halen. Foutloos schrijven is een vereiste en je dient ook kritisch te zijn op je eigen werk. Enige jaren ervaring als schrijvend redacteur is onmisbaar om deze functie goed in te kunnen vullen.

Het is een pre als je hebt meegeholpen aan het organiseren van evenementen. Bijvoorbeeld als programmamanager of dagvoorzitter van een congres. Tijdens je studie, voor je sportclub of andere vereniging. Je schroomt niet om op het podium te gaan staan. Presenteren vind je leuk.

Wat hebben we te bieden?

ProMedia is een jong, groeiend bedrijf met enthousiaste en behulpzame collega’s die elkaar naar een hoger plan tillen. We bieden een marktconform salaris en een werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om je in een sector te specialiseren en om jezelf als persoon te ontwikkelen. We beginnen met een tijdelijk contract, maar uiteindelijk moet dat leiden tot een vaste aanstelling. We willen graag op de lange termijn met de beste mensen werken.

Herken jij jezelf in wat wij vragen en voel je je aangesproken door wat we hebben te bieden? Klik hier om te solliciteren.

Solliciteer nu

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.