Ben jij een topper in het organiseren van events en voel jij je thuis in een internationale werkomgeving? Wil je een spin- in- het- web- functie bent binnen de congreswereld? En wil je werken binnen een gezellig en gedreven team in een sterk groeiend bedrijf?

ProMedia Group is per direct op zoek naar een:

Project Manager Events

Profiel
Je gaat aan de slag met het organiseren van vooraanstaande nationale en internationale congressen met mobiliteit als centraal thema. Je bent verantwoordelijk voor het tot in de puntjes regelen van de congressen met bijbehorende vakbeurzen van ProMedia Group zoals RailTech Conferences, Nieuwsblad Transport events en RailTech. Hierbij wordt de kennis en het netwerk van de vakbladen ingezet voor een hoogwaardig congresprogramma. Je ontwikkelt concepten, organiseert de marketing en draagt zorgt voor een strakke planning en organisatie.

Waar ben jij goed in?
Je bent communicatief zeer sterk, klantgericht en ondernemend. Je bent gedreven om keer op keer de beste congressen en events in de markt te zetten. Je bent creatief en je verliest nooit het overzicht. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt congres programma’s gemaakt en daarbij de juiste sprekers aan je event verbonden. Je beheerst de Engelse taal uitstekend, je hebt eerder al gewerkt binnen een internationale omgeving en je kunt goed samenwerken met verschillende partijen. Een additionele taal zoals Frans, Duits, Spaans is een bonus.

ProMedia Group
ProMedia Group is uitgever van toonaangevende business-to- business online vakbladen in de mobiliteitssector en groeit sterk. Voor deze platformen organiseren we hoogwaardige congressen en beurzen in binnen- en buitenland. Hierbij wordt de kennis en het netwerk van de vakbladen ingezet voor spraakmakende events.
ProMedia Group is zes jaar terug gestart, inmiddels met bijna 50 werknemers, maar heeft nog steeds een start-up mentaliteit; enthousiast, innovatief, hands-on. Vorig jaar wonnen we vanwege onze structurele sterke groei een FD Gazellen Award. Jij gaat ons helpen om die groei vast te houden.

Wij bieden
We bieden je een leuke werkplek in Rotterdam en Breda met gezellige en zeer gedreven collega’s, een marktconform salaris en veel ruimte voor nieuwe ideeën. Je start met een tijdelijk contract en bij blijvend goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. We zijn op zoek naar een full-timer, maar voor de juiste kandidaat is part-time ook bespreekbaar.

Solliciteer nu

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.