Ben jij een gedreven PHP Developer en heb jij ervaring met user interface? Vind je het fijn om rustig en gefocust voor een vaste opdrachtgever te werken en waarbij jouw bijdrage écht direct zichtbaar is? Dan is ProMedia Group op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Samen met onze zeer ervaren Lead Developer ga je aan de slag met onze verschillende websites en online applicaties. Je komt te werken in het Product Development team met een concept creator, online marketing specialist en een project manager. Je werkt zelfstandig aan verschillende deel projecten.

Je vindt het leuk om de user interface, de gebruikservaringen en de conversie te optimaliseren. Je denkt graag me en stelt je proactief op. Je werkt aan mooie projecten, waarbij jouw bijdrage direct zichtbaar is in de resultaten en de groei van ons bedrijf. Je hebt een passie voor je vak en je haalt je voldoening uit de verbeteringen die je telkens maakt.

ProMedia Group biedt jou een inspirerende werkomgeving met fijne professionele collega’s die elkaar naar een hoger plan tillen. Ons kantoor in het hart van Breda is voorzien van een rustige werkomgeving waarin je gefocust en zelfstandig aan jouw projecten kan werken. Je krijgt een goed marktconform salaris en bijbehorende secundaire voorwaarden. Externe cursussen of opleidingen zijn mogelijk om beter te worden in je werk.

Wie ben jij?

Over Promedia

ProMedia Group is een uitgever van (online)vakbladen en magazines in verkeer, mobiliteit en transport. Daarnaast organiseren wij jaarlijks hoogwaardige internationale congressen en vakbeurzen in deze sectoren zowel in binnen- als buitenland. De kantoren zijn gelegen in Breda en Rotterdam.

In 2010 zijn we gestart met 3 personen en inmiddels telt het team zo’n 50 collega’s. Deze groei is een gevolg van het lanceren van nieuwe titels en acquisitie van andere nieuwsplatformen. Zie https://www.promedia.nl voor een overzicht van de publicaties.

De sfeer bij ProMedia Group is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. We hechten veel waarde aan ontwikkeling en leren ook veel van elkaar. We sparren regelmatig en tijdens onze evenementen draagt iedereen haar steentje bij. Op deze manier leer je elkaar goed kennen en wordt samenwerken een stuk leuker en gemakkelijker.

Ben jij degene die we zoeken?

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan door op onderstaande button te klikken. Onze werving wordt verzorgd door Assist Management. Zij zullen jouw sollicitatie zorgvuldig in behandeling nemen en geven je op korte termijn een terugkoppeling.

Solliciteer nu

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.