Wil je als Online Marketeer werken aan het online optimaliseren van grote internationale evenementen en de conversie van abonnees van onze bekende mobiliteitsplatformen? Heb je een sterke visie en word je gedreven door resultaat?

ProMedia Group is per direct op zoek naar een:

Online Marketeer

Je wordt verantwoordelijk voor de conversie van al onze online sales activiteiten. Het is jouw doel om onze abonneeproducten te laten groeien. Product, pricing, packaging, promotion en place neem je continu onder de loep en zorgt je voor verbetering. Je optimaliseert de websites en zorgt dat onze relaties zo optimaal mogelijk hun digitale weg kunnen vinden.

Je bent een topper in je vakgebied. Je bent en blijft 24/7 op de hoogte van alles rondom online marketing en conversieoptimalisatie. Je werkt intensief samen met onze journalisten, project managers, eigen inhouse developers en een aantal externe designers op onze kantoren in Breda en Rotterdam.

Profiel

Over Promedia

ProMedia Group is een uitgever van (online)vakbladen en magazines in verkeer, mobiliteit en transport. Daarnaast organiseren zij jaarlijks hoogwaardige internationale congressen en vakbeurzen in deze sectoren zowel in binnen- als buitenland. De kantoren zijn gelegen in Breda en Rotterdam.

In 2010 zijn ze gestart met 3 personen en inmiddels telt het team zo’n 55 collega’s. Deze groei is een gevolg van het lanceren van nieuwe titels en acquisitie van andere nieuwsplatformen. Zie https://www.promedia.nl voor een overzicht van de publicaties.

De sfeer bij ProMedia Group is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. Er is een twee-wekelijkse vrijdagmiddagborrel waar iedereen elkaar informeert over de verschillende projecten die lopen en tijdens onze evenementen draagt iedereen haar steentje bij. Op deze manier leer je elkaar goed kennen en wordt samenwerken een stuk leuker en gemakkelijker.

Ben jij degene die we zoeken?

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan door op onderstaande button te klikken. Onze werving wordt verzorgd door Assist Management. Zij zullen jouw sollicitatie zorgvuldig in behandeling nemen en geven je op korte termijn een terugkoppeling.

Solliciteer nu

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.