ProMedia Group is op zoek naar een gedreven Account Manager voor de verkoop van onze titels in de verkeer, mobiliteit & logistiek. We zijn op zoek naar ambitieuze sales mensen die willen ondernemen binnen een succesvolle snelgroeiende organisatie. 

(junior) Account Manager

Dagelijks ga je op zoek naar samenwerkingspartners voor onze vooraanstaande publicaties en (internationale) beurzen & congressen. Aan de hand van de doelstellingen van de klant adviseer je over de inzet van content, advertenties, beursdeelnames of congressponsoring. Of een combinatie in de vorm van campagnes. We gaan voor langdurige partnerships en bouwen een intensieve relatie op met onze klanten.

Je ontwikkelt producten die aansluiten op de snel veranderende wereld. Samen met het team zet je deze producten in de markt en initieer je marketing activiteiten om inbound sales leads te genereren. Via actieve follow up via telefoon, email en persoonlijke afspraken weet je grote maar ook kleine startende spelers aan onze titels te verbinden. Je werkt zelfstandig en onafhankelijk. We helpen je op weg om zo snel mogelijk je eigen netwerk op te bouwen. Je hebt intensief contact met gerenommeerde branchepartijen- en verenigingen waar we veel mee samenwerken.

De websites van ProMedia Group zijn brancheplatformen. In deze functie ben je commercieel mede-verantwoordelijk voor de resultaten van een business team. Dat team bestaat uit 3 à 4 journalisten, een projectmanager en een accountmanager/business developer. Het team heeft een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Onze teams zijn zelfsturend en van iedereen in het team wordt een hoge mate van flexibiliteit verwacht en dat er waar nodig wordt bijgesprongen. Het team wordt ondersteund door in-house vormgevers, programmeurs en online-marketing specialisten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om mooie dingen te doen en succesvol te worden.

FUNCTIE EISEN
Van huis uit ben je commercieel en leg je gemakkelijk contacten. Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en hebt veel energie om aan de slag te gaan, ervaring in sales is een pre. Je bent ondernemend en beschikt over een hoge gun factor. Je legt de lat telkens een stukje hoger en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaat.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN?
We bieden je een leuke werkplek in Breda bij het team Automotive met gezellige en gedreven collega’s, een marktconform salaris en veel ruimte voor nieuwe ideeën. Je start met een tijdelijk contract en bij blijvend goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

PROMEDIA GROUP
ProMedia Group is een uitgever van (online)vakbladen en magazines in verkeer, mobiliteit en transport. Daarnaast organiseren wij jaarlijks hoogwaardige internationale congressen en vakbeurzen in deze sectoren zowel in binnen- als buitenland. De kantoren zijn gelegen in Breda en Rotterdam.
In 2010 zijn we gestart met 3 personen en inmiddels telt het team zo’n 60 collega’s. Deze groei is een gevolg van het lanceren van nieuwe titels en acquisitie van andere nieuwsplatformen.
De sfeer bij ProMedia Group is professioneel maar gelijktijdig open, informeel en gezellig. We hechten veel waarde aan ontwikkeling en leren ook veel van elkaar. We sparren regelmatig en tijdens onze evenementen draagt iedereen haar steentje bij. Op deze manier leer je elkaar goed kennen en wordt samenwerken een stuk leuker en gemakkelijker.

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.