Wij zijn op zoek naar een: Accountmanager

ProMedia Group is op zoek naar een Gedreven Accountmanager voor de verkoop van onze nieuwe titels in de verkeers-, mobiliteits- en transportmarkt.

FULL-TIME · BREDA

Dagelijks ga je op zoek naar samenwerkingspartners voor onze publicaties en events. Via actief netwerken kom je bij de juiste partijen aan de tafel en weet deze spelers aan onze titels en evenementen te verbinden. Dit doe je o.a. vanuit online leads die binnenkomen via onze platformen. Je werkt zelfstandig en onafhankelijk. We helpen je op weg om zo snel mogelijk je eigen netwerk op te bouwen. Je hebt contact met gerenommeerde branchepartijen- en verenigingen.

De websites van ProMedia Group zijn brancheplatformen. Je komt te werken in een team van 2 à 3 journalisten, een projectmanager en jij als accountmanager. Het team heeft een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Van iedereen in het team wordt een hoge mate van flexibiliteit verwacht en dat er waar nodig wordt bijgesprongen. Het team wordt ondersteund door in-house vormgevers, programmeurs en online-marketing specialisten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om mooie dingen te doen.

FUNCTIE EISEN

Van huis uit ben je ondernemend, commercieel en leg je gemakkelijk contacten. Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en hebt eerder een aantal jaren in een soortgelijke functie gewerkt. Je bent ondernemend en beschikt over een hoge gun factor. Je legt de lat telkens een stukje hoger en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaat.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN?

ProMedia biedt jou een inspirerende werkomgeving met fijne professionele collega’s die elkaar naar een hoger plan tillen. Je krijgt een goed marktconform salaris en bijbehorende secundaire voorwaarden (auto, telefoon en laptop). We bieden je een interessante carrière en geloven in job rotation. Externe cursussen of opleidingen zijn mogelijk om beter te worden in je werk.

We gaan uit van wederzijdse commitment. We starten met een jaarcontract om elkaar te leren kennen. We hebben hoge verwachtingen en willen met de beste mensen werken. Gaat alles goed, dan bieden we een vast contract.

SOLLICITATIEPROCEDURE

We stellen een aantal vragen om snel te kunnen zien of je voldoet aan de kwalificaties. De eerste ronde is een telefonisch interview waarna je wordt uitgenodigd voor een gesprek met een van je nieuwe collega’s uit je businessteam.

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan door op deze link te klikken. Onze werving wordt verzorgd door Assist Management. Zij zullen jouw sollicitatie zorgvuldig in behandeling nemen en geven je op korte termijn een terugkoppeling. Mocht je vragen hebben over deze vacature, kun je contact opnemen met Lysanne Bakker, telefoonnummer: 085-0606307

Solliciteer nu